Cég bemutatkozás

Központi irodánk és telephelyünk
Nyílászáró üzemünk

Cég története
Cégünket 1995-ben alapítottuk, és egy 15 m² alapterületű irodában kezdtük el a munkát.
1997-ben egy 1700 m²-es telephelyet építettünk, melyen irodaház, nyílászáró gyártó üzem, építőanyag telep valamint raktár kapott helyet.
A telephely építése nagyon sok energiába és pénzbe került, de vállaltuk, ezzel is bizonyítva, hogy cégünk működését hosszútávban gondoljuk.
A nagymányoki központi iroda és telephely mellett 2011-ben irodát nyitottunk Szekszárdon. Ez az iroda az építészeti tervezéssel és műszaki előkészítéssel foglalkozik
 
Cég célja
Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy minél többen megismerjenek bennünket és a tevékenységünket. Mindig arra törekedtünk, hogy az építtetők igényeit maximálisan figyelembe vegyük. Kezdeti sikereinket egyre több és nagyobb siker követte, egyre jobb eredményeket értünk el.

Tevékenységi körünket az építtetők igényei alapján egyre bővítettük. Célunk, hogy minél átfogóbb, szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, minél több érv szóljon mellettünk, amikor az építtető dönt abban, hogy a beruházást melyik vállalkozónak adja.
A TERC-CO Építőipari KFT célja, hogy Magyarországon olyan ismert és elismert társasággá váljon, amellyel a tervezők és az építtetők is teljes mértékig elégedettek legyenek.

Munkánk során arra törekszünk, hogy rövid határidővel kiváló minőségben készítsük el a munkáinkat.

 

Kezdőlap
[Home]

TERC-CO Építőipari KFT
Telephelyek, csarnokok komplett tervezése, kivitelezése, nyílászáró gyártás
7355 Nagymányok, Petőfi S. u. 118. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 558-001
7100 Szekszárd, Csokonai u. 9. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 510-391
internet: www.terc-co.hu , e-mail: info@ terc-co.hu