Általános leírás

A TERC-CO Építőipari KFT legfontosabb tevékenységi körének, a magasépítés kiegészítéseként működik a mélyépítés, hogy minél komplettebb szolgáltatást tudjunk nyújtani a cégünket megkereső tisztelt beruházóknak, partnereinknek.

Az építőipari projektek és a beruházói igények tették szükségessé cégünk tevékenységi körének szélesítését, mely alapján az első kapavágástól a kulcsrakész átadásig a projektek egészének megvalósítását tudjuk vállalni.

Cégünk az építtetők részére vállalja épületek külső közművesítését, út és parkoló építését, térburkolását.

Az általunk elvállalt kivitelezés során arra törekszünk, hogy a kivitelezést az építtetők igényeinek maximális figyelembevételével és megelégedésével végezzük, amely egyben a cégünkről alkotott véleményt erősíti.

A mélyépítés elméleti ismereteit egyetemen sajátítottuk el, melyeket az építőipari kivitelezések során gyakorlati tapasztalatokkal bővítettük. Ismereteinket az új technológiák és az új anyagok megjelenésével egyidejűleg, folyamatosan fejlesztjük.


Árajánlat

Árajánlatainkhoz a KING költségvetési programot alkalmazzuk, mely alapján részletes költségvetéseket készítünk, amely az elszámolás alapját is képezi.

Megrendelés, információ

A mélyépítési munkák tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban érdeklődni lehet a nagymányoki irodánkban:
Macsek Zoltán
ügyvezető
telefon és fax: ( 74 ) 558-001
mobiltelefon: ( 30 ) 9562-565

 

Kezdőlap
[Home]

TERC-CO Építőipari KFT
Telephelyek, csarnokok komplett tervezése, kivitelezése, nyílászáró gyártás
7355 Nagymányok, Petőfi S. u. 118. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 558-001
7100 Szekszárd, Csokonai u. 9. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 510-391
internet: www.terc-co.hu , e-mail: info@ terc-co.hu