Télikertek

Európában nagy népszerűségnek örvend a ház, étterem vagy akár iroda üvegezett verandával vagy télikerttel való bővítése. Miért? Mert közelebb hozza a természetet és a fényt a lakótérhez, közvetlen kapcsolatot biztosítva így a külső térrel. A költségek alacsonyabbak mint más építési módok esetében és sok országban az ilyen építkezés kevesebb ügyintézéssel jár. A Spectus termékskálája a házfalhoz épített legegyszerűbb télikerttől a három vagy öt hajós, többcélú bonyolult tervezésű üvegházakig terjed. A Spectus PVC-U ablakok, ajtók és üvegezett tetőrendszerek ellenállnak a legerősebb szélnyomásnak és a kiadós csapadéknak is. A tetőüveg általában polikarbonát, de biztonsági és drótbetétes üveggel is készülhet.


Váltsa valóra álmát

A házban a télikert kialakítása jelentős beruházás., ám ha megvalósítása szakavatott tanácsadás és kivitelezés mellett történik, teljesen megváltoztathatja életvitelét. Függetlenül attól, hogy csak egy kis oázist szeretne kellemes pihenés céljából létrehozni, avagy a lakóteret kívánja megnagyobbítani a gyarapodó család számára, a különböző stílusú dekorációs elemekből is nagyon gazdag kínálatból választhat. A télikerttel nem csak magasabb színvonalú életteret teremt otthonában, annak értékét is jelentősen megnöveli. A nyersanyagoktól kezdve egészen a szerelésig biztos lehet a termékek és a szolgáltatások legmagasabb színvonalában. Olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lehetővé teszik álmaik megvalósítását.


A konstrukciók alap alakzatai

Az alapalakzatok kombinálásával számos további egyéni megoldásra nyílik lehetőség.
A sokféleképpen variálható korszerű technológia, télikertjének tökéletes kivitelezést biztosít, és lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjék háza ablakainak és ajtóinak színéhez és stílusához. Bármit is választ, biztos lehet valamennyi komponens kiváló minőségében: a tökéletes hőszigetelésben, a kiváló szellőztetésben, s így abban, hogy a télikertben évekig örömét leli majd.


Gazdag választék

Hogy tökéletes legyen a hozzáépített rész, stílusát össze kell hangolni a ház jellegével, de figyelembe kell venni a lakással kapcsolatos távlati terveinket is.
A mai alapanyagok felhasználásával klasszikus arculat és modern progresszív hatás is elérhető.
Egyetlen gondot csupán az okozhat, hogy választani tudjon a kínált sokféle stílusból és dekoratív megoldásokból.


Gondoskodtunk biztonságáról

Télikertjének ajtaját, ablakait és paneleit úgy alkottuk meg, hogy azok ne csak időtállóak, biztonságosak és praktikusak legyenek, de egyben szépek is. Az egyedi küllem elérésének érdekében a dekoratív üvegek, a kemény PVC panelok és profilok gazdag választékát kínáljuk. A nyílászárók amellet, hogy elegánsak, sokpontos zárral és biztonsági üveggel készülnek, hogy maximális biztonságot nyújtsanak.
A harmonikus, elegáns kivitelezés fokozására olyan kilincseket és egyéb kiegészítőket kínálunk, amelyek összhangban vannak új télikertjének stílusával.TERC-CO Építőipari KFT - Nagymányok - Télikert bemutató szerelés
Az angol gyártócég cégünk telephelyén tartotta a télikert magyarországi bemutató szerelését.
A télikert összeállításához angliából komplett egységcsomagot kaptunk, melyben az alapanyagokon kívül minden segédanyag, kiegészítő anyag és szerelési útmutató is benne szerepelt.
A Spectus cég a gyakorlati bemutató mellett részletes elméleti előadást is tartott a közel 60 résztvevőnek, akik Magyarországról, Szlovákiából, Romániából érkeztek.

Anyagok szétválogatása
Körbefutó vízszintes elem összeszerelése
     
Tetőszerkezet bordáinak összeszerelése
     
Polikarbonát tetőhéjalás beépítése
     
Teljesen összeszerelt télikertről külső képek
 
Télikertről tetőrészlet
Csatorna részlet
Belső kép


Kezdőlap
[Home]

TERC-CO Építőipari KFT
Telephelyek, csarnokok komplett tervezése, kivitelezése, nyílászáró gyártás
7355 Nagymányok, Petőfi S. u. 118. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 558-001
7100 Szekszárd, Csokonai u. 9. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 510-391
internet: www.terc-co.hu , e-mail: info@ terc-co.hu