ISO 9001:2000 minõsítés

A TERC-CO Építőipari KFT megalakulása óta arra törekszik, hogy megrendelőinek, partnereinek igényeit és elvárásait a lehető legteljesebb mértékben kielégítse tevékenységeivel és szolgáltatásaival.

Valamennyi tevékenységünkre, azaz az építőipari tervezésre, a magas- és mélyépítési tevékenységre, az alumínium és műanyag nyílászáró gyártásra, a fémlemez hajlításra kidolgoztuk és alkalmazzuk a minőségügyi rendszert.

A TÜV CERT tanúsító auditja során bizonyítást nyert, hogy a rendszer megfelel az ISO 9001:2000 számú szabvány követelményeinek, melyről a mellékelt tanúsítványt kaptuk.

A minőségügyi rendszer fő pillére a Minőségügyi Kézikönyv, mely a társaságunk legfontosabb minőségügyi feladatainak és a minőségirányítási rendszer egyes elemeinek leírását tartalmazza.

Minőségügyi rendszeren belül a szolgáltatói és gyártási folyamatok részletes és szabatos rögzítésére szolgáló dokumentumok a Minőségirányítási Eljárásleírások.

Cégünk az alábbiakban fogalmazta meg Minőségpolitikáját:
 • Kiemelten kezeljük megrendelőinkkel és üzleti partnereinkkel való kapcsolattartást.
 • Korrekt, széleskörű együttműködést kívánunk megvalósítani, melynek alapja a bizalom.
 • Vállalkozásunk és üzleti stratégiánk alapelve mindig az, hogy az általunk ismert legkorszerűbb anyagokat és technológiákat alkalmazzuk szolgáltatásaink során.
 • Beszállítóinktól elvárjuk a hibátlan termékek, anyagok, szolgáltatások szállítását, mivel ez alapfeltétele üzletpolitikánk megvalósításának.
 • A TERC-CO Építőipari KFT célja, hogy Magyarországon olyan ismert és elismert társasággá váljon, amellyel a tervezők és az építtetők is teljes mértékben elégedettek legyenek.
 • Munkánk során arra törekszünk, hogy azokat rövid határidővel kiváló minőségben készítsük el.
 
A TERC-CO KFT alapvető célkitűzései:
 • folyamatos és töretlen fejlődés működésünk minden területén,
 • egyenletesen jó minőségű teljesítés fenntartása,
 • piaci helyzetünk megszilárdítása, fejlesztése,
 • cégünk üzleti jó hírnevének megőrzése, öregbítése,
 • új megrendelői partnerek megszerzése.

Mindehhez eszközül szolgál az ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségügyi rendszer, mely minőségügyi rendszer kidolgozása és tanúsítása mellett cégünk elkötelezte magát.

A TERC-CO KFT minden munkatársától és vezetőjétől elvárjuk, hogy munkakörének megfelelően elkötelezetten vegyen részt a minőségügyi rendszer bevezetésében, alkalmazásában és folyamatos működtetésében.


ISO 9001:2000 minõségtanúsítás

 

Kezdőlap
[Home]

TERC-CO Építőipari KFT
Telephelyek, csarnokok komplett tervezése, kivitelezése, nyílászáró gyártás
7355 Nagymányok, Petőfi S. u. 118. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 558-001
7100 Szekszárd, Csokonai u. 9. Hungary - telefon és fax: +36 (74) 510-391
internet: www.terc-co.hu , e-mail: info@ terc-co.hu